COLLA OBERTA A TOTHOM!!!!
si us interessa rebre les activitats que organitzem, envieu-me un email

FESTA DE L'AIGUA - diumenge 22 de març


El diumenge 22 de març es celebra LA FESTA DE L'AIGUA. Aquest any es celebra al Passeig de Borbó.

És una activitat destinada a públics de totes les edats on es podrà gaudir d´actuacions musicals en directe, espectacles centrats en l´aigua, al mateix temps que hi haurà tallers per als més menuts amb el propòsit de conscienciar sobre l´estalvi i l´ús eficient de l´aigua.

Us enviol'enllaç http://www.festadelaigua.cat


En aquesta jornada se celebraran diverses activitats per a totes les edats, entre les quals adquireix un protagonisme estel•lar la Cantata de l´Aigua, interpretada per més de 400 nois i noies que contribuiran a la sensibilització sobre la importància de l´aigua a les nostre vides.

Es una activitat organitzada per Fiskifu de Papis i Mamis
Quedem sobre les 10,30h devant de Correus ( al final de la Via Laietana) i a partir d'aqui seguir una mica les diferents actuacions i tallers que fan sobre l'aigua.

Quan estiguem una mica cansats podem anar fins al Parc de la Ciutadella a fer un picnic.
Podem portar alguna cosa per a dinar i alguna cosa de picar per a compartir.

1 comentari:

Unknown ha dit...

Hola:
No sé ben bé cóm funciona aixó ja que no veig gaire participació, és una llàstima. Veig que dieu de trobar-vos peró no sé qui?, no sé si realment hi ha gent que participi.
Per part meva, vaig contactar amb gent per participar en aquesta festa peró ahir vaig haver de cancel.lar-ho ja que la meva filla marxa de cap de setmana amb el Cau.
La propera setmana és fa la Festa del Consum i també hi ha activitats al matí; podeu trobar informació a www.festadelconsum.cat.
Agraire si em doneu més informació de cóm i qui participeu en les activitats.
Gràcies i a disfrutar a la Festa de l'Aigua
Alicia