COLLA OBERTA A TOTHOM!!!!
si us interessa rebre les activitats que organitzem, envieu-me un email

CIRC AL CASTELL DE MONTJUÏC - dissabte 26 de setembre


Hola! Tornem a estar aquí després de l'estiu.

El dissabte podem anar al Castell de Montjuïc, l'any passat hi vàrem anar i ens va encantar, va ser molt original, divertit, amb un aire antic molt romàntic, a veure aquest any !
Hi ha moltes actuacions, les primeres comencen a dos quarts de dotze.
Podem quedar a les onze a dins del Funicular del Paral.lel abans d'entrar, totes les actuacions son gratuïtes però l'aforament és limitat.
Si us voleu quedar a dinar perfecte, podem portar alguna cosa o sinó també és pot comprar al bar (no sé que tindran per menjar), hi ha àrea de pícnic.
Estaria bé que em diguéssiu si veniu, ja que al haver-hi tanta gent és difícil trobar-se, i també si us fa gràcia quedar-vos a menjar.

Actuació de Mario the Queen of the Circus Combinat de circ Espai menuts Espectacle amb la Cia. Teatro Gestual de Chile Espectacle amb Luis Malabara Espectacle 'Bot Project' Espectacle 'El circo de los hilos', amb Victor Antonov Espectacle 'Tampoline Mision 3', amb la Cia. Cirqu'lation Locale Espectacles del Racó dels Nassos, amb Alba Serraute, l'Orquestra Fireluche i la Cia. a Tal Màgia amb el MCFèlix Tallers de circ la Berta, amb la Cia. Passabarret Tallers de màgia amb el Mag Manu
Com arribar-hi
Funicular de Montjuïc: PARC DE MONTJUÏC
Autobusos: 50, 55, 61, 193