COLLA OBERTA A TOTHOM!!!!
si us interessa rebre les activitats que organitzem, envieu-me un email

CRÒNICA CIRC AL CASTELL - DRACS A LA CIUTADELLA


El dissabte vàrem ser la Marta, i en Marcel(3), la Júlia i n'Ashu(3), en Carles Vendrell, jo la Gemma i en Jordi(4). Ho vem passar bé, les actuacions van estar més fluixes que l'any passat però també s'estava més bé, no hi havia tanta gent.


N'hi va haver una d'un carrillò que acaven a cops de martell que em va fer molt de riure, era a càmera lenta i les expresions dels actors eren molt còmiques, ho feien molt bé, encara que a en Marcel li va fer plorar. També un titella pallasso que se li queien els pantalons era molt graciós.

El diumenge vem anar a veure els falcons on actuen els nostres amics Artur i la seva filla Júlia, va estar espectacular, hi havia una colla convidada de França de la Catalunya Nord, també molt bons. Després la Carmina , en Carles , en Juanjo, jo i en Jordi vem anar al Parc de la Ciutadella i vem estar de maravella tot el dia, estava ple de dracs, ous de drac, vem fer uns barrets de paper molt originals.


L'estrella va ser un drac de fusta i cuir dirigit com un titella mecànicament que era preciós i amb uns moviments tant reals, va estar bebent aigua de la cascada, fins i tot tenia llengua articulada i uns ulls molt dolços, En Jordi es va pensar que era de veritat, no hi ha com tenir quatre anys, jo també vull creure en dracs!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Ens ho hem passat molt bé

Anònim ha dit...

Anirem mirant el blog! estant molt ben organitzades aqustes sortides.
Fins aviat