COLLA OBERTA A TOTHOM!!!!
si us interessa rebre les activitats que organitzem, envieu-me un email



DIA MUNDIAL DELS OCELLS - DIUMENGE AL MATÍ
Al delta del Llobregat veurem l'anellament d'aus, escoltarem contes i més coses, visita guiada als espais naturals, i l'alliberament d'ocells salvatges recuperats, molt emocionant, val la pena anar. Anirem el diumenge, quedem a les 10 al punt d'informació de l'espai natural del Remolar. També podeu venir més tard, m'ho diueu que us donaré el meu mòbili aixi ens trobem facilment. Nosaltres anirem en cotxe, ens sobren 3 places.
A l'hora de dinar improvitzarem, si hi ha ganes ens podem quedar. Excursió amb nens

Com arribar-hi: Amb vehicle privat Des de Barcelona o Castelldefels, cal agafar l’autovia de Castelldefels (C-31) i desviar-se a la sortida Viladecans – Les Filipines Des de Viladecans, cal agafar el Camí del Mar que ens porta, seguint les indicacions de les rotondes, a l’Espai Natural Remolar-Filipines. Amb transport públic El Vilabus, amb origen a l’estació de renfe de Viladecans arriba fins a les platges entre l’1 de juliol i el 31 d’agost i té una parada a l’espai natural del Remolar – Filipines.


veure informació



TUTANKHAMON al museu Marítim el Dissabte 3 octubre a les 5,30. Molt xulo!!
El dissabte anirem a veure l'Exposició d'en Tutankhamon al Museu Marítim, és l'últim cap de setmana que està. Una amiga amb qui vaig veure l'autèntica del Caire diu que aquesta és molt millor, tot i ser una rèplica, que està escenificat tal com ho van trobar i explica tota la història, vaja que està molt ben fet. Potser és una sortida més pels grans que pels petits, però jo aniré amb el meu. costa 16 €, els nens 8€, més petits de 4 anys no paguen. Que us sembla si anem a la tarda?, A les 5,30 a l'entrada del Museu Marítim, obert a altres propostes.
Si penseu venir digueu-me alguna cosa que reservaré per no haver d'esperar.
adreça mireu a:
veure informació

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Felicitats Gemma.
Magnific, estupendo, molt ben montat el teu blogspot. Ets una maquina " ciberneticament parlant" ja ja ja .A veure si coincidim diumenge. Ja et trucare

Anònim ha dit...

Hola un altre cop,

acabo de parlar amb el meu amic i cap problema, serà un dinar però a quarts de cinc
ja estaré lliure, o sigui que podem mantenir la primera convocatòria, dissabte 17:30.